West Bar Lounge

West Bar Lounge

Projekti: West Bar

Vendodhja: Tiranë, Shqipëri

Sisteme Audio

West Bar Lounge kërkoi bashkëpunimin nga departamenti i shitjeve të Prosound për zbatimin dhe konfigurimin e sistemeve audio.

IMG_20210706_134247
IMG_20210706_134326
IMG_20210706_134438
IMG_20210706_134504
IMG_20210706_134451
IMG_20210706_134048
IMG_20210706_134518
IMG_20210706_134017
previous arrow
next arrow
Në këtë projekt janë instaluar:

Share this post