The Mussel House

The Mussel House

Projekti: Shtëpia e Midhjeve

Vendodhja: Ksamil, Sarandë

Sisteme Audio

Kërkoni të shikoni përpunimin e midhjeve në Shqipëri?

Në fshatin turistik Ksamil, Shtëpia e Midhjeve ju ofron mundësinë të vizitoni nga afër vaskat e midhjeve.

Aty do të gjeni dhe foninë e Prosound. Departamenti i shitjeve të kompanisë ka bërë të mundur shitjen e produkteve për sistemin e audios (muzikë – sfond).

themusselhouse
WhatsAppImage2021-07-19at12753PM
WhatsAppImage2021-07-19at12906PM
WhatsAppImage2021-07-19at12809PM
WhatsAppImage2021-07-19at12710PM
WhatsAppImage2021-07-19at12703PM
WhatsAppImage2021-07-19at12724PM
WhatsAppImage2021-07-19at12826PM
WhatsAppImage2021-07-19at12742PM
previous arrow
next arrow
Në këtë projekt janë shitur:
  •  11 copë altoparlante instalimi Sonora-5tn të markës së njohur Fonestar.
  • 1 copë amplifikator në 100 volt ma-245z (mundësi ndarje zonash) të markës së njohur Fonestar.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *