Teatri i Durrësit, “Aleksander Moisiu”

Teatri i Durrësit, “Aleksander Moisiu”

Projekti më i ri

Në teatrin “Aleksandër Moisiu”, Durrës, u rinovuan sistemet audio vizuale të vjetra, me sisteme audio vizuale të reja.

Ndër to perfshihen sisteme fonie portative dhe ndriçimi për skenën.

 

IMG_20210205_151707
IMG_20210205_144344
IMG_20210205_144426
IMG_20210205_144415
IMG_20210205_152338
IMG_20210205_175229
IMG_20210205_175211
previous arrow
next arrow

Foni:

2 x Martin Audio XP 15 Altoparlant i vetamplifikuar

6 x dBTechnologies Opera 15 Altoparlant i vetamplifikuar

2 x dBTechnologies UNICA 15 Altoparlant i vetamplifikuar

2 x dBTechnologies SUB 618 Subvufer i vetamplifikuar

1 x Midas M32 LIVE Mikser dixhital me 32 kanale

1 x Dynacord CMS 1600-3 Mikser analog 16 kanale

1 x Soundcraft Signature 10 Mikser audio analog me 10 kanale

2 x Beyerdynamic TG 556 Vocal Set Sistem mikrofon wireless

1 x TG V50 s Mikrofon me kabell

Ndriçimi:

10 x Martin Professional RUSH PAR 3 RGB Ndricues Par LED

 

 

SHARE: [Sassy_Social_Share]

 

Share this post