Tag - crownaudio

Ambasada e Paqes

“Ambasada e Paqes për Ballkanin”

Projekti : “Ambasada e Paqes për Ballkanin” Vendndodhja: Tiranë, Shqipëri Sisteme audiovisuale për sallë konferencash multifunksionale Në këtë projekt kompania jonë mori përsiper design-in , tregtimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve audiovisuale. Sistemi i fonisë në sallë përbëhet nga brandi anglez Martin Audio Seria CDD12 satelite (Martin Audio CDD12) dhe me subwoofer Martin...