Tag - bokse per restorant

The Mussel House

Projekti: Shtepia E Midhjeve Vendodhja: Ksamil, Sarande Sisteme Audio Kerkoni te shikoni perpunimin e midhjeve ne Shqiperi? Ne fshatin turistik Ksamil, Shtepia e Midhjeve ju ofron mundesi te vizitoni nga afer vaskat e midhjeve. Aty do te gjeni dhe fonin e Prosound. Departamenti i shitjeve te kompanise ka bere te mundur shitjen e produkteve [...]

Read more...