Tag - audio

“Ambasada e Paqes për Ballkanin”

Projekti : “Ambasada e Paqes për Ballkanin” Vendndodhja: Tiranë, Shqipëri Sisteme audiovisuale për sallë konferencash multifunksionale Në këtë projekt kompania jonë mori përsiper design-in , tregtimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve audiovisuale. Sistemi i fonisë në sallë përbëhet nga brandi anglez Martin Audio Seria CDD12 satelite (Martin Audio CDD12) dhe me subwoofer Martin...

Read more...

Aeroporti i Kukësit

Projekti: Aeroporti i Kukësit Vendodhja: Kukës Sisteme Audio EN54 Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit mban emrin e Themeluesit "Shejh Zayed". Zayed, tashmë i rindërtuar, mirëpriti fluturimin e tij të parë më 18 prill, me Kryeministrin e vendit Edi Rama në bord. Një aeroplan i Air Albania fluturoi nga kryeqyteti Tiranës, 150 kilometra larg, drejt aeroportit që...

Read more...