Rreth Nesh

E vetmja mënyrë për të bërë një punë të shkëlqyer është ta duash atë që bën!

PROSOUND e filloi aktivitetin e saj në vitin 2006, nxitur nga dashuria dhe pasioni për botën audio-vizuale. Që nga ai moment kompania është rritur gradualisht duke siguruar jo vetëm produktet dhe përvojën më të mirë në treg, por duke sjellë gjithashtu ide dhe risi inovative.

Në këtë mënyrë PROSOUND vendosi standarte të reja në tregun audio-vizual në Shqipëri. Ne ecim me moton që për të ofruar shërbime cilësore duhet të zgjedhësh njerëzit e duhur, të investosh tek produktet cilësore dhe të punosh me pasion!

Misioni ynë kryesor është të përmbushim kërkesat e klientëve dhe të ofrojmë një shërbim të përkryer, për këtë ne do të vazhdojmë të përmirësojmë më tej aftësitë tona operacionale, të zhvillojmë njerëzit e ekipit tonë si dhe të investojmë në teknologji të reja.

Vizioni ynë është të vazhdojmë të udhëheqim në tregun profesional audio-vizual duke siguruar produkte dhe shërbime cilësore për klientët tanë si dhe për të qenë partner i besueshëm për kontraktuesit e tjerë.

Inovacioni ka qënë dhe është thelbësor për kompaninë tonë. Ai është katalizatori për rritje ndaj çdo ideje të re, procesi apo zgjedhja më e mirë aplikohet nga ne për të plotësuar kërkesat e reja apo dhe nevojat ekzistuese të tregut.