Rooftop by Diamond Hills

Rooftop by Diamond Hills

Projekti: Rooftop by Diamond Hills

Vlorë, Albania

Këtë herë Prosound Sales zbret në zonën e jugut, në qytetin e Vlorës, duke realizuar sistemin audio në një prej lokaleve më luksoze të qytetit.

Përsëri Martin Audio , marka më e njohur në botë për sistemet audio ka mbizotëruar tek fonia.

 

IMG_9316
IMG_9329
IMG_9326
IMG_9337
IMG_9331
IMG_9338
IMG_9322
IMG_9321
IMG_9344
IMG_9323
IMG_9324
IMG_9335
IMG_9334
IMG_9346
IMG_9336
IMG_9341
IMG_9340
IMG_9315
previous arrow
next arrow

Pjesa brenda:

 

 1. Martin Audio x8, boks mural me driver low 8″, fuqi 200 watt RMS @ 8ohm x 10 cope
 2. Martin Audio x10, boks mural me driver low 10″, fuqi 250 watt RMS 8 ohm x 2 cope
 3. Martin Audio sx210, subwoofer me dy driver 10″ dhe fuqi 500 watt RMS @ 4 ohm x 4 cope
 4. dB Technologies SYA10, boks aktiv me fuqi 400 watt për monitor DJ

Pjesa Jashtë:

 

 1. Martin Audio CDD6, boks mural kompakt koaksial me driver low 6″, fuqi 150 watt RMS @ 8 ohm x 10 copë
 2. Martin Audio SX110, subwoofer me fuqi 250 watt RMS @ 8 ohm x 4 copë

Sistemi Qëndror:

 

 1. Crown XLi2500, amplifikator 2 x 750 watt @ 4 ohm x 6 copë
 2. Crown XLi1500, amplifikator 2 x 450 watt @ 4 ohm, 3 copë
 3. QSC MP-M40. Procesor digital me 4 hyrje dhe 4 dalje sinjali (zona). I kontrollueshëm me smartphone ose me pulte murale opsionale.
 4. Pioneer DJM-250MKII mikser DJ me 2 kanale.
 5. Rack 22U per montimin e amplifikatoreve.

 

 • Klikoni ne linkun ne vijim per te lexuar artikullin e plote ne faqen zyrtare web te Martin Audio.

“PROSOUND INSTALON MARTIN AUDIO 

NE TREG TE LARTE TE RRETHIT

RESORT SPA & ROOFTOP LOUNGE BAR”

Share this post