Description

Amplifikatoret 100volt me performancë të shkëlqyeshme dhe një larmi hyrjesh dhe daljesh.

I përshtatshëm për dyqane, sisteme PA dhe audio të shpërndarë.

Ky model ka një përzgjedhës të zonës së altoparlantëve të përfshirë me kontroll të pavarur të volumit.

Additional information

Weight11.7 kg
Specifika Teknike

Fuqia: 360 Watt, 240 W RMS
Pergjigja e Frenkuences: 80-16,000 Hz ±3 dB
Hyrje: 4 mikrofona te balancuar./ linja, kombinuar (XLR and 6.3 mm jack) 600 Ω 4 mV and 47,000 Ω 150 mV, e ndryshueshme.
1 aux, 2 x RCA 47,000 Ω 300 mV.
1 amp in, RCA 10,000 Ω 1 V.
1 hyrje telefonike, terminues 600 Ω 100 mV
Dalje: 1 linje jashtme, 2 x RCA 47,000 Ω 1 V
1 pre out, RCA 600 Ω 1 V
1 monitor, terminues 600 Ω, 775 mV and 1 W 8 Ω (aux input)
Kontrolle: Tone:
Bass: ±10 dB
Treble: ±10 dB
Volumi: hyrje 1-4, aux dhe volum i pergjithshem
Prioritet : Hyrje mikrofonike dhe telefonike. 1 bazuar ne linjen, perzgjedhje
Perzgjedhje Zonash: 4 zona te perzgjedhura altoparlantesh me volum te kontrollueshme vecmas, maksimumi 120 W per zon.
Rezistence: 4 Ω dhe 100, 70 dhe 25 V linja, terminuesit
Fuqia Korrentit: 230/115 V AC, 600 W and 24 V DC, 312 W
Dimensione: 420 x 89 x 300 mm depth. 2 U 19” rack
Optimale: MA-2N: mounts for assembly in 19" rack

Ngjyra

E Zeze