Poda King

Poda King

Projekti: Poda King

Vendodhja: Ksamil, Shqipëri

Sisteme Audio

Kësaj rradhe Prosound Sales mori përsipër zbatimin dhe konfigurimin e pajisjeve audio në njërin prej Beach Bar-eve më në zë të fshatit turistik Ksamil, siç është Poda King.

IMG_20210622_200014
IMG_20210622_200030
IMG_20210622_200244
IMG_20210622_200153
IMG_20210622_195849
IMG_20210622_200253
IMG_20210622_200134
IMG_20210622_200057
IMG_20210622_200042
previous arrow
next arrow
Ne kete projekt jane instaluar:

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *