Funksion i ri

në Prosound!

Regjistrohu si Partner dhe kryeni porositë me një clik!

Suport 24/7

Partner të PROSOUND! 📢

Jeni gati për një eksperiencë të re? Tashmë bashkëpunimi ynë do të jetë edhe më komod. Ju njoftojmë se kemi shtuar një funksion të ri në website eksluzivisht për ju, partnerët tanë.
Ju tashmë mund të regjistroheni në website duke u identifikuar si Partner dhe te jeni gjithmone te parët për ofertat apo të bëni lehtësisht çdo porosi!

Ju gjithashtu do të keni shërbim të personalizuar rreth:

  • Ofertave
  • Gjendjes reale të produkteve
  • Konsulta për produktet ekskulizivisht si Partner
  • Account-i është privat mos të logohen të tjerë ose të bëhet share.

Guida e Regjistrimit

1. Aksesoni website tek link www.prosound-sales.al dhe klikoni mbi butonin “Register”

2. Plotësoni të gjitha fushat duke zgjedhur fushën “Partner”

3. Urime! Ju krijuat llogarine tuaj Partner: