Oferta

Tek ne do të gjeni produkte të përdorura me super çmime të kategorive Foni, Ndriçim,Video dhe Stage.

Pajisjet e brandeve më të njohura janë perdorur dhe mirëmbajtur nga staf i kualifikuar.

Cdo pajisje ofrohet me garanci.

Foni

Ndriçim

Video

Stage