Mango Beach

Mango Beach

Projekti: Mango Beach

Vendodhja: Sarandë, Shqipëri

Sisteme Audio

Departamenti i shitjeve të kompanisë Prosound ka bërë të mundur zbatimin dhe konfigurimin e sistemeve audio te “Mango Beach”, Sarandë.

mangoresort
IMG_20210704_200528
IMG_20210704_193340
IMG_20210704_193320
IMG_20210704_193403
IMG_20210704_193426
IMG_20210704_193326
IMG_20210704_200643
IMG_20210704_200751
previous arrow
next arrow
Në pjesën e restorantit janë përdorur:
  • 6 copë altoparlante instalimi sonora-5tn me fuqi 40 watt në 100 volt ose 8 ohm të markës së njohur Fonestar.
  • 1 amplifikator ma245 të markës së njohur Fonestar.

Share this post