Grand Bar

Grand Bar

IMG_2246
IMG_2252
IMG_2249
IMG_2247
IMG_2248
IMG_2242
IMG_2244
IMG_2243
IMG_2250
IMG_2245
IMG_2241
previous arrow
next arrow

Projekti: “Grand Bar”

 

Lokali “Grand Bar” është ndërtuar në ambientet e Stadiumit Air Albania të rikonstruktuar së fundmi. Prosound Sales tashmë kishte punuar me të njëjtët pronarë në një lokal tjetër me të njëjtin emër.

“Pronarët ishin në kërkim të një sistemi të mirëfilltë që mund të funksiononte si sistem sfond dhe plan i parë, me shpërndarje të barabartë” tha inxhinieri teknik i Prosound Sales, Endrit Veleshnja.

Duke marr parasysh hapësirën brenda me kapacitet rreth 70 persona si dhe një hapësirë të jashtme, lokali funksionon gjithë ditën deri në orën 11:00, dhe klientët ishin të lumtur të miratonin serinë ADORN, bazuar në reputacionin e Martin Audio dhe aftësinë e tij për të funksionuar si në nivele te ulta ashtu edhe në të larta. (kjo e fundit kur një DJ performon në raste të veçanta). Prosound rekomandoi tetë ADORN A55, të kombinuara me nen-vufer SX110 për dhomën e brendshme, me tre ADORN A55 të instaluar në hapësirën e jashtme. Ky sistem elegant dhe pasiv me dy drejtime ultra-kompakte ka një model të gjerë shpërndarje 110 ° x 80 °.

Mund të prodhojë 113dB dalje maksimale në 1 metër, ka një përgjigje të butë të frekuencës dhe një riprodhim të fortë bas që shtrihet deri në 65Hz.

SHARE: [Sassy_Social_Share]

Share this post