Ferma 100

Ferma 100

Projekti: Ferma 100

Sisteme Audio

 

IMG_8469
IMG_8445
IMG_8444
IMG_8447
IMG_8453
IMG_8454
IMG_8446
IMG_8450
IMG_8465
IMG_8461
previous arrow
next arrow

Prosound Sales, pasi ka studiuar ambientin, ka propozuar instalimin e altoparlanteve të markës së njohur Martin Audio (brand Anglez), të cilat kanë rezultuar zgjedhje e duhur për të plotësuar kërkesat dhe pritshmëritë e klientit.

Instalim, Konfigurim

Pjesa e brendshme:

Janë instaluar 4 x Adorn A55 duke lejuar që tingulli të shpërndahet në mënyrë të barabartë dhe të mjaftueshme për kapacitet rreth 20 personash.

Pjesa e jashtme:

Në pjesën e jashtme janë përdorur tek hyrja kryesore e restorantit 2 x Adorn A55, gjithashtu janë përdorur 6 x Adorn A55 në pjesën e verandës për kapacitet rreth 80 personash.

Kontrolli:

Nuk mund të mungonin dhe amplifikatoret e Crown_Audio të modelit XLS1002, të cilët japin energjinë dhe fuqinë e plotë për të patur tinguj më të mirë nëpërmjet altoparlanteve. Kjo bën që volumet në zona të ndryshme të ambjenteve të komandohen shumë lehtë.

SHARE: [Sassy_Social_Share]

 

 

Share this post