D’ Amour

D’ Amour

Projekti: D’ Amour

Vendodhja: Golem, Durrës

Sisteme Audio

Beach bar-i më i ri në vijën bregdetare të qytetit të Durrësit, D’ amour i besoi kompanisë sonë, Prosound në sektorin e shitjes për zbatimin dhe konfigurimin e sistemeve të audios.

IMG-20210610-WA0036
IMG_20210610_172613
IMG_20210610_172608
IMG_20210610_172255
IMG_20210610_172652
IMG_20210610_172317
IMG_20210610_172528
IMG_20210610_172344
IMG_20210610_172713
IMG_20210610_172627
IMG_20210610_172327
previous arrow
next arrow
Në këtë projekt janë instaluar:

Share this post