Bar Lounge Moet

Bar Lounge Moet

Slide One
Slide One
Slide Three
Slide Three
Slide Two
Slide Two
Slide Three
Slide Three
Slide Three
Slide Three
Slide Three
Slide Three
Slide Three
Slide Three
previous arrow
next arrow

Projekti: Bar Lounge Moet

Sistemi audio përbëhet nga 9 bokse Martin Adorn a55 , 5 në ambjentin e brendshëm dhe 4 në ambjentin e jashtëm.
Në abjentin e brendshmëm është vendosur shtesë 1 sub sx 110 për ekstra frekuencë të ulët.
I gjithë sistemi amplifikohet nga Crown Xls series.

Share this post