“Ambasada e Paqes për Ballkanin”

Ambasada e Paqes

“Ambasada e Paqes për Ballkanin”

Projekti : “Ambasada e Paqes për Ballkanin”

Vendndodhja: Tiranë, Shqipëri

Sisteme audiovisuale për sallë konferencash multifunksionale

Në këtë projekt kompania jonë mori përsiper design-in , tregtimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve audiovisuale.

Sistemi i fonisë në sallë përbëhet nga brandi anglez Martin Audio Seria CDD12 satelite (Martin Audio CDD12) dhe me subwoofer Martin Audio Blackline X118 (MARTIN AUDIO X118B).

Për pjesën e amplifikimit u përdoren amplifikatorë Crown te serisë XLS 2502 .

Në foltore janë 2 mikrofona të Beyerdynamic seria GM313 SP të kontrolluara me mixer Allen & Heath SQ5 .

IMG_2157
IMG_2165
IMG_2166
IMG_2172
IMG_2177
IMG_2180
IMG_2182
IMG_2189
previous arrow
next arrow

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *