Amare Hotel

Amare Hotel

Projekti: Amare Hotel

Vendodhja: Shëngjin, Lezhë

Sisteme Audio 

I vendosur në Shëngjin, 300 m nga plazhi, Hoteli Amare ofron jo vetëm strehim por edhe shërbim cilësor në restorant, parkim privat falas dhe një zonë plazhi privat. Ky hotel me 4 yje ofron hapësirë për ruajtjen e bagazheve dhe WiFi falas.

Hoteli më i ri në bregdetin e Shëngjinit i besoi Departamentit të Shitjeve të Kompanisë Prosound, e cila mori përsipër studimin, zbatimin dhe konfigurimin e sistemeve audio.

amarehotel
1
previous arrow
next arrow

Në këtë projekt janë instaluar:

  • 1 x QSC MP-M80 Music and Paging Mixer. 

Përzierësit e muzikës dhe paging QSC MP-M janë mikser/procesorë të arkitekturës fikse që ofrojnë aftësi të pashembullt duke kombinuar lehtësisht konfigurimin dhe funksionimin. Produktet mundësojnë audio me cilësi të lartë nga çdo burim i vendosur në zona të ndryshme. Funksionet e aparaturave mbështetin aplikacionet që kërkojnë përforcim të audios gjatë prezantimeve ose konferencave.

 

  • 3 x QSC Multifunction Controller- MP-M White.

Kontrollorët MP-MFC janë kontrolle intuitive që montohen në mur për të mundësuar rregullime të personalizueshme të sistemit për përzierësin e muzikës dhe paging të serisë MP-M. Projektuesit mund të konfigurojnë këto pajisje periferike të kontrollit për t’u siguruar përdoruesve më shumë ose më pak kontroll mbi sistemin e audios, sipas nevojës.

Volumi dhe burimi muzikor kontrollohen veç në 4 zona: Bar, Restorant, Rescepsion, Hotel.

 

  • 2 x QSC ISA300Ti Power Amplifier.

 

Karakteristikat:
Daljet me rezistencë të ulët plus daljet e izoluara 25, 70 dhe 100 volt për sistemet audio të shpërndara.
Kontrollet e fitimit të panelit të pasmë për rezistencën ndaj ngacmimeve; Detentet 2-dB lejojnë cilësime të shpejta dhe të përsëritshme.
Lidhës hyrës të stilit Euro të shkëputur.
DataPort V2 për përdorim me aksesorët e përpunimit të sinjalit të pajtueshëm me DPV2 (XC-3, SF-3, LF-3) dhe DSP-3/DSP-4 (me furnizim me energji të jashtme).
Kufizues të pavarur, të kapshëm për shtrembërim të zvogëluar.
Filtrat e zgjedhur me kalim të lartë (50 Hz ose 75 Hz) mbrojnë altoparlantët dhe parandalojnë ngopjen e transformatorit të altoparlantëve, me efekt minimal.
Treguesit e panelit të përparmë përfshijnë fuqinë, sinjalin dhe kapësen.
Lidhës të daljes së shiritit të mbuluar për sigurinë.
Tifoz automatik me kërkesë me shpejtësi të ndryshueshme: funksionim normal i qetë, me ftohje maksimale kur është e nevojshme.
Rrjedha e ajrit nga mbrapa ndihmon pjesën e përparme për të mbajtur të ftohtë të raftin të pajisjeve.
Mënyrat e funksionimit stereo, ura ose paralele.
Qark mbrojtës gjithëpërfshirës duke përfshirë DC, infrasonik, mbingarkesë termike dhe mbrojtje nga qarku i shkurtër.

 

  • 25 x Apart cm20dt.

Altoparlanti i integruar me dy drejtime CM20DT 6.5 ”mund të përdoret në mënyra 16 ohm ose 70/100 volt. Transformatori me cilësi të lartë 70/100 volt është i pajisur me një afishe të lehtë përgjimi.
Ngjyrat e transformatorit janë rreshtuar me kabllot që lidhin lidhësin Quick Fit, një lidhës i dobishëm instaluesi përmes terminalit shtytës. Në përdorim 16 ohms, mund të lidhni paralelisht deri në 4 altoparlantë në secilin kanal të një amplifikatori standard 4 ohms. Grila e hollë e lyer me bojë e bën CM20DT altoparlantin përfundimtar për dizajnin e integrimit të brendshëm.

Specifika teknike: 

Diametri i jashtëm në mm: 210, Prerje në mm: 186, Sistemi i altoparlantëve: dy rrugësh, Material koni woofer: poliopropilen, Rezistenca në ohm: 16 ohm, Fuqia RMS me rezistencë të ulët: 30 watt

 

  • 1 x Musicast WXAD-10.

Thjesht lidhni WXAD-10 me sistemin tuaj audio aktual dhe bëjeni të gjithë sistemin tuaj të zgjuar! Luajtja e muzikës pa telefon, me Bluetooth® dhe Airplay®, shërbimet e transmetimit të muzikës mund t’i shijoni si kurrë më parë. Ju mund të shtoni komponentët tuaj audio në botën e MusicCast dhe të zgjeroni pafundësisht mundësitë tuaja për të dëgjuar muzikë.

WXAD-10 sjell funksione të reja inteligjente në sistemin tuaj aktual, duke e çuar atë përtej kufizimeve të së kaluarës dhe duke e bërë me të vërtetë “të zgjuar” me të gjitha opsionet e reja.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *