3 Ishujt Ksamil

3 Ishujt Ksamil

Projekti: 3 Ishujt Lounge Bar

Vendodhja: Ksamil, Shqipëri

Sisteme Audio

Pamja më magjepsëse e 3 ishujve në fshatin turistik, Ksamil, ofrohet vetëm nga “Bar Lounge 3 ishujt”. Prosound Sales ka bërë të mundur zbatimin dhe konfigurimin të sistemeve audio.

IMG_20210704_102219
IMG_20210704_170753
IMG_20210704_170826
IMG_20210704_170914
IMG_20210704_170814
IMG_20210704_170838
IMG_20210704_170851
IMG_20210704_170844
previous arrow
next arrow
Në këtë projekt janë instaluar:

Share this post