Produktet me te shiturat

Projektet e Fundit

“Ambasada e Paqes për Ballkanin”

Projekti : “Ambasada e Paqes për Ballkanin” Vendndodhja: Tiranë, Shqipëri Sisteme audiovisuale për sallë konferencash multifunksionale Në këtë projekt kompania jonë mori përsiper design-in , tregtimin dhe instalimin e të gjitha sistemeve audiovisuale. Sistemi i fonisë në sallë përbëhet nga brandi anglez Martin Audio Seria CDD12 satelite (Martin Audio CDD12) dhe me subwoofer Martin Audio [...]

Amare Hotel

Projekti: Amare Hotel Vendodhja: Shëngjin, Lezhë Sisteme Audio  I vendosur në Shëngjin, 300 m nga plazhi, Hoteli Amare ofron jo vetëm strehim por edhe shërbim cilësor në restorant, parkim privat falas dhe një zonë plazhi privat. Ky hotel me 4 yje ofron hapësirë për ruajtjen e bagazheve dhe WiFi falas. Hoteli më i ri në [...]

Aeroporti i Kukësit

Projekti: Aeroporti i Kukësit Vendodhja: Kukës Sisteme Audio EN54 Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit mban emrin e Themeluesit "Shejh Zayed". Zayed, tashmë i rindërtuar, mirëpriti fluturimin e tij të parë më 18 prill, me Kryeministrin e vendit Edi Rama në bord. Një aeroplan i Air Albania fluturoi nga kryeqyteti Tiranës, 150 kilometra larg, drejt aeroportit që [...]

The Mussel House

Projekti: Shtëpia e Midhjeve Vendodhja: Ksamil, Sarandë Sisteme Audio Kërkoni të shikoni përpunimin e midhjeve në Shqipëri? Në fshatin turistik Ksamil, Shtëpia e Midhjeve ju ofron mundësinë të vizitoni nga afër vaskat e midhjeve. Aty do të gjeni dhe foninë e Prosound. Departamenti i shitjeve të kompanisë ka bërë të mundur shitjen e produkteve për [...]

Saranda International Hotel

Projekti: Saranda International Vendodhja: Sarandë, Shqipëri Sisteme Audio Në jugun e Shqipërisë, Hotel Saranda International, së fundmi ka hapur restorantin veror. Prosound Sales ka bërë të mundur shitjen e produkteve për sistemin e audios (muzikë - sfond). Në këtë projekt janë shitur:  8 copë altoparlante instalimi Sonora-5tn të markës së njohur Fonestar. 1 copë amplifikator [...]

West Bar Lounge

Projekti: West Bar Vendodhja: Tiranë, Shqipëri Sisteme Audio West Bar Lounge kërkoi bashkëpunimin nga departamenti i shitjeve të Prosound për zbatimin dhe konfigurimin e sistemeve audio. Në këtë projekt janë instaluar:  8 copë altoparlante pasive Adorn-a55 të markës së njohur Martin Audio të madhësisë 5'25inch.  2 copë subwoofer-a pasive sx110 të markës së njohur Martin [...]

Markat

Video Projektesh

You've just added this product to the cart: